Новини

Святкуємо разом День металурга-2021

 

 Рекорди НЗФ, розіграш лотереї та 10-ти суперпризів - велосипедів…

Поспішаємо повідомити вам фантастичну новину - цьогоріч ми будемо святкувати наше професійне свято - День металурга-2021 цілих три дні - з 15 по 17 липня. Керівництво НЗФ та оргкомітет підготували для феросплавників цікаву, насичену святкову програму та неперевершені суперпризи. Приходьте та слідкуйте за новинами в групі «Нікополь феросплавний» - буде захоплююче!

 

Святкувати почнемо вже 15 липня раненько вранці. В цей день обидві площі - за і перед центральною прохідною - перетворяться на сучасний арт-простір.

На вас чекаєнезабутнє знайомство зі святковими героями Феріком та Силіком, креативні фотозони, за кожною з яких буде закріплений професійний фотограф. Тож неперевершені світлини зі свята вам гарантовані.

Також вперше в історії підприємства ми маємо на меті прямо під час свята почати створювати «Книгу рекордів НЗФ». Тож якщо ти дуже високий або нижче за всіх, якщо ти рудий, блондин, брюнет, кучерявий або навіть лисий, маєш бороду або вуса, дуже важкий або дуже легкий, супергнучкий або сильний та якщо ти вмієш свистітиголосніше за інших, обов’язково приходь на призаводську площу аби заявити про свою винятковість на весь завод, а на додачу ще й отримати за це цінні подарунки.

Ще на святі на вас чекає розіграш лотереї, флешмоб, безкоштовні смаколики, захоплюючі змагання та конкурси, подарунки та розіграш  велосипеда.

Святковий настрій вам створить сучасна музична програма від творчих колективів міста та заводу.

Святкувати продовжимо 16 липня у великому залі заводоуправління, де відбудеться офіційне нагородження працівників, відзначених до свята.

17 липня святкування переміститься на базу відпочинку «Феросплавник», де відбудуться спортивні змагання, концерт та розіграш лотереї та велосипеда. Обіцяємо - буде цікаво!

Більш детальна інформація про програму святкування та призи буде розміщена у групі «Нікополь феросплавний» у соціальній мережі «Фейсбук».

Тож підписуйся, уважно слідкуй за новинами та отримай нагоду виграти суперприз до професійного свята!