Соц. сфера

Веб камериФотогалереяГеопозиция

"Ми готові зробити літній відпочинок ваших дітей цікавим, комфортним і захоплюючим в дитячому оздоровчому таборі ім. В.Усова Нікопольського заводу феросплавів".

Загальна інформація

Дитячий оздоровчий табір імені В.Усова розташований на березі Джарилгацької затоки Чорного моря. Це унікальна кліматична зона, з чистим, просоченим морською сіллю повітрям, водою, що містить велику кількість йодистих і бромистих солей. Свіже повітря, тепле південне сонце і купання в морській воді дають оздоровчий ефект і зміцнюють імунну систему Вашої дитини на цілий рік.

Тут на дітей чекають безліч цікавих конкурсів та вікторин з призами, різні ігрові програми, дитячі свята, веселі шоу-вистави, концерти, тематичні дні. Крім того, для дітей тут працюють гуртки за інтересами - ліплення з глини, малювання, орігамі, танцювальний, в яких діти можуть проявити свої творчі здібності і таланти. Життя дітей заповнена та іншими цікавими заходами - походами, прогулянками, активним відпочинком на пляжі і купанням.

Інфраструктура

Територія табору упорядкована і доглянута. Проживання в сучасних триповерхових корпусах, розташованих у самого берега моря, в оточенні смарагдової зелені. Питна вода надходить в табір з 2-х артезіанських свердловин, обладнаних на території. Для дітей обладнані спортивні майданчики, басейн, кінозал, бібліотека. Крім того, в таборі є медичний пункт, в якому постійно чергують лікар і медсестри. На пляжі передбачено все для відпочинку - душові, кабінки для переодягання, питні фонтанчики, тіньові навіси. Відпочинок на пляжі супроводжують вожаті, інструктор з плавання, медпрацівник і матрос-рятувальник.

Розміщення і харчування

Діти розміщуються в затишних кімнатах по 5 чоловік в триповерхових спальних корпусах. На кожному поверсі влаштовані сучасні душові з постійною гарячою і холодною водою, туалети. У просторих холах встановлені телевізори, там же з дітьми проводяться різні цікаві заняття. Харчування - 5-разове, комплексне, здійснюється в їдальні ДОТ. Меню різноманітно і містить багато фруктів, овочів, соків.

Ми є в Facebook : facebook/dolusova
facebook/dolnzfusova

ГРАФІК ЗАЇЗДІВ до ДОТ ім. В. УСОВА НА 2022р.

1 зміна: 16.06 – 29.06.2022 р.
2 зміна: 02.07 – 15.07.2022 р.
3 зміна: 18.07 – 31.07.2022 р.
4 зміна: 03.08 – 16.08.2022 р.

Прийом дітей в дитячому оздоровчому таборі ім. В.Усова здійснюється в день початку зміни, зазначений у путівці.

У нашому таборі кожна дитина, незалежно від віку та інтересу, знайде собі заняття до душі, а прощальне багаття надовго залишить незабутні спогади про відпочинок.

Для уточнення інформації та придбання путівок звертайтеся за телефонами:

(0566)654-047 (0566) 654-698 (0566) 654-470 (0566)654-702