Новини

Про функціонування АТ НЗФ в зимовий період

Нікополь знаходиться в п’яти кілометрах від окупованого Енергодару, через що кожного дня потерпає від постійних обстрілів ворожої артилерії.

Цілями російських агресорів стають підприємства критичної, енергетичної  та промислової інфраструктури. В тому числі Нікопольський феросплавний завод, який на сьогодні є одним з небагатьох промислових підприємств металургійної промисловості, яке намагається підтримувати ритмічний режим роботи в цих несприятливих умовах, зберігаючи робочі місця та відрахування в бюджети різних рівнів.

Але через непрогнозовані дії окупантів в АТ НЗФ можливі перебої із забезпеченням енергоресурсів - електроенергією та водою. 

В свою чергу підприємство постійно дбає про свій ключовій ресурс - людей. Тому в межах соціального партнерства з нікопольською громадою,  АТ НЗФ впроваджує та посилює заходи направлені на безпеку та захист життя та здоров'я працівників. 

Задля збереження пічних агрегатів, адміністрацією АТ НЗФ прийнято рішення про тимчасове призупинення виробництва феросплавної продукції. Тим часом на підприємстві продовжать виконувати будівельні та ремонті роботи, пов'язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які неодноразово були пошкоджені через обстріли.

Адміністрація підприємства подбала про те, щоб за кожним працівником, який не буде задіяний у вищевказаних видах робіт, зберігались виплати згідно діючого законодавства. Також за весь період російської агресії проти України підприємство ні на день не припинило виплати середньої заробітної плати всім мобілізованим до лав ЗСУ працівникам й надалі продовжить це робити.

Після усунення загрози обстрілів енергосистеми України, АТ НЗФ готовий продовжити сталу роботу.

Запевняємо наших партнерів - товарна продукція АТ НЗФ є в наявності на складах, у разі потреби українські виробники будуть забезпечені феросплавами.