Новини

На хороших зварювальників - великий попит

Про особливість і привабливість професії розповів Олександр Черепанов - зварювальник із 40-річним досвідом роботи:

«Перш за все, професія зварювальника дуже затребувана. На хороших фахівців завжди великий попит з гідними фінансовими пропозиціями. Водночас, робота відповідальна, вимагає точності, дотримання правил техніки безпеки.

Ще будучи початківцем, я звернув увагу на творчу складову професії вогню та металу. З того часу для мене це не просто ремесло, а майже мистецтво.

Навчаючи молодь, завжди кажу: «Зробити гарний, надійний зварювальний шов непросто, однак до цього треба прагнути - постійно розвиваючись, підвищуючи кваліфікацію. Треба намагатись бути віртуозами у своїй професії! Якісно виконане завдання - не лише ваш престиж. Від цього залежить тривалість і стійкість конструкцій, термін служби систем комунікації і різного технологічного обладнання. Будь-які помилки, недбалість в роботі, неприпустимі».

«Важко назвати такий сегмент виробництва, де б не застосовувалася наша праця», – долучився до розмови колега Олександра Руслан Кушніров.

Чоловік пишається тим, що вже більше 20 років займається улюбленою справою. Каже, що опанувати професію зварювальника йому допомогла природна допитливість і навички технічного мислення.

«Це непроста робота, але нею можна швидко оволодіти. Вона для справжніх чоловіків, які звикли заробляти на хліб власними руками», – каже Руслан.

Праця зварювальників вкрай важлива і необхідна в усі часи – як у мирні, так і у воєнні. Попит на спеціалістів вашої професії залишиться незмінним і після нашої Перемоги!

 

Якщо вам припала до душі ця професія та ви бажаєте зв’язати з нею своє життя - мерщій телефонуйте за номером: +380672108055